Felhívjuk tisztelt vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyen nincs állandó 24 órás recepció, és a minimum foglalható szobamennyiség legkevesebb 3 szoba.

Leírás

VillaBogart: Az egykori főintéző háza jelentős felújításnak  köszönhetően, ma már egy impozáns, és igazán egyedi Vendégháznak ad helyet. Próbáltunk minél több, szemet gyönyörködtető elemmel gazdagítani épületünket, melynek köszönhetően kerültek kialakításra például a szekrény fürdőszobáink, illetve felhasználtuk az összes eredetileg megtalált fa padlókat, gerendákat és téglaburkolatokat.

A ViIllaBogart épülete 3 bejárattal rendelkezik. Kettő a kápolna felőli oldalon, egy pedig az épület kastélyparkra néző oldalán.                   

  • Az első bejárat 5 szobát rejt, melyben egyszerre összesen 13 főnek tudunk szállást biztosítani, illetve rendelkezik egy közösségi térrel, egy főző fülkével és egy étkezővel.

  • A második bejáraton keresztül egy közös nappaliba érkezünk, melyből 4 szoba nyílik. Itt összesen 8 fő fér el.

  • Harmadik, az apartman bejárata, az épület parkra néző felén található. Itt, egy 4 tagú család is kényelmesen elfér, ráadásul a kádas fürdőszobánkban helyet kapott egy szauna is.

Háziállatokat csak rendezvények, esküvők esetében, előzetes egyeztetést követően fogadunk!

 

Ajánlatok, Események:

Galéria

Érdeklődj szabad helyeinkről most!


További szálláshelyeink:


Rólunk mondták

Festői Környezet!

“Nagyon szuper hely, festői környezetben. Remek csapattal. Itt nagyon jókat lehet sétálni, ki lehet próbálni a terep Segway-t. Kislányom is imádja. Szépek a veterán autók és a felújított kastély épületek. Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el ide.”

— G.Cs.

Pihenésre fel!

“Már többször jártunk baráti körben Alsóbogáton, a Villabogart Vendégházban és környékén. Az egész megmagyarázhatatlan nyugalmat sugároz. Wifi valóban nincs, és néhol a térerő is gyenge, de ez is a kikapcsolódást segíti. Rengeteg lehetőség van sétára (akár gyalog, akár segway-jel), a kis tóban nyáron fürdeni és evezni is lehet, és akár autentikus vidéki programokon is részt vehetünk (disznóvágás). Pihenésre fel!”

— T.G.