Segway

Az első olyan önegyensúlyozó közlekedési eszköz, amelyet arra terveztek, hogy bárhová elvigyen. A túra igazi szórakozás lesz számodra. Dombok, fű, emelkedő és sár vagy akár hó is – nem gond, ott mész, ahol csak akarsz. Hogyan működik? A Segway azért fantasztikus, mert függőleges helyzetben tud maradni, bár csak két kereke van, egymás mellett. Sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban észre sem veszed. Lézeres giroszkópok érzékelik, hogy a Segway mikor kezd dőlni. Az információ a kerekeket a megfelelő irányba és megfelelő sebességgel hajtó motort vezérlő számítógépbe kerül, s a roller megőrzi egyensúlyát. Rengeteg egység ügyel a biztonságra, mégpedig két számítógép, öt giroszkóp, két akkumulátor és két motor, amely a csodajárgányt hajtja. Ha bármelyik elromlik, a másik helyettesíti. Tehát segwayre fel, és járjuk be közösen a kastélyparkot! 

Ára: 6000 Ft/Fő/1 óra

Bicikli Kölcsönzés

Igazi élmény lesz kiszabadulva a városból végre nyeregbe pattanni és terepbiciklikkel körbejárni a környék dimbes-dombos vidéken. 

Ára: 1500 FT/bicikli/nap

Tenisz a Kastélyparkban

Igazán egyedülálló élmény egy régi, de eredeti tervek alapján felújított teniszpályán ütni a labdát. 2 teniszpályánk várja szeretettel a sport rajongóit! 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat az info@villabogart.hu e-mail címen!