Leírás

Maison Bogart:

Az egykori kertészlak. A Maison BOGArT szobái fiatalosabbak,
mégis érezhető bennük a régmúlt varázsa. Számos szobából gyönyörű kilátás nyílik a kastélyparkra, vagy magára a Festetics-Inkey kastélyra.

"L" alakú épület, melyet egy óriási teraszt fog közre. A Villabogarthoz hasonlóan, szintén 3 bejárattal rendelkezik, melyekben összesen 16 fő részére tudunk szállást biztosítani. Az első bejárat folyosójáról nyílik 2 szoba, a második bejárat 3, a harmadik pedig 2 szobát rejt. Igazán hangulatos kikapcsolódást nyújt óriási teraszunk, ahol vendégeinknek akár grillezésre is van lehetősége

Elegánsan modern. 

 

Események, Ajánlatok:

Galéria

Érdeklődj szabad helyeinkről, most!

További szálláshelyeink:


Rólunk mondták

Somogy Varázsa

“Csapatot építettem a Villabogart birtokán - valójában családot. Látni a gyermekem arcát az őszi napsütésben, az évszázados fák között, a parkban sétálni és segwayezni, befogadva mindazt, amit a birtok gazdái megteremtettek, és megőriztek nekünk. Kóstolni a helyi ízeket, megélve Somogy varázsát, a vendéglátók szeretetét... Ez az élmény mindig velünk marad! Köszönjük, VillaBogart!”

— Z.B.

Felejthetetlen hétvége!

“Kiváló kikapcsolódási lehetőség. A Villa BOGArT minden tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy egy felejthetetlen hétvégét töltsünk el Somogy megye eldugott szegletében.”

— P.G.