Amit kínálunk:

43410094_2223554767701480_9077032854583508992_o.jpg

Különleges esküvői helyszíneink

segway.jpg

Csapatépítés télen-nyáron

Alsobogat-5028 (Masolat).jpg

Egyedi szálláshelyeink széles tárháza

DSC_2302.JPG

Kerékpár-és gyalogos túrák, környékbeli látnivalók

A VILLABOGArt és a MaisonBOGArT Vendégház, az 1730-as években készült, jelenleg felújítás alatt álló, de még így is lenyűgöző Festetics-Inkey kastély, a 13 hektáros, gyönyörűen renovált kastélypark és a hozzá tartozó 2 tágas rendezvényhelyszín együttesen egy komplex birtokot alkot, ahol a régi kor szelleme remekül ötvöződik az egyedi, vintage stílusú szobaberendezéssel és a különleges atmoszférájú kerttel.

Hiszünk abban, hogy néha, a teljes kikapcsolódás érdekében hátra kell hagyjuk a modern technikát, és élveznünk kell a természetet, a kézzel foghatatlan értékeket. Ezért nálunk nincs wifi vagy egyéb internet elérhetőség, nincs TV, és olykor még a térerőt is hálóval kell fognunk :), de mindezt finoman ellensúlyozza a kerékpár és segway bérlés lehetősége, a társasjátékok, a nagy séták a madárcsicsergéstől hangos parkban, a csónakázás és fürdés a Bogart Tóban, a hajókázás a Desedán, és maga Somogy megye, karöltve az összes kincsével.

Esküvő- a Nap, ami csak Önökről szól….a Nap, ami egyedi és megismételhetetlen…..a Nap, amely egy életre szóló élményt nyújt.

Romantikus kastélyparkunk, az egyedi hangulatú kastély, a vintage stílusban felújított vendégházak és rendezvénytermek, valamint az ökonemikus kápolna tökéletes helyszínt biztosít az esemény lebonyolítására.

Kérje ajánlatunkat weboldalunkon keresztül vagy az info@villabogart.hu e-mail címen, vagy hívjon minket!

Tel: +36 30 613 8399.

Újdonságunk: Jegyestréning a VillaBogartban!

Mi is az a Jegyestréning?

 Két fiatal, de már tapasztalt pszichológus, párterapeuta újszerű kezdeményezése, amelynek során kifejezetten jegyben járó párok részére tartanak tréninget, azzal a céllal, hogy a  jegyespárok felkészülten, kellő ön-és párismerettel lépjenek be a házasságba, s ezt a célt gyakorlatias feladatokkal, sok élménnyel, izgalmas beszélgetésekkel érik el.

Időpont: 2019. október 26-27. szombat-vasárnap.

Részletekről a Facebook oldalunkon ill. elérhetőségeinken lehet tájékozódni.

Rendezvények: csöndes elvonulásra vágyik, ahol senki nem zavarhatja meg a cég jövőbeni terveinek kialakítását? Vagy éppen aktív programok érdekelnék, amellyel összekovácsolhatja csapatát és igazi “élményturizmusban” lehet részük? Nálunk mindkettő megoldható!

Őszi-téli csapatépítő programjaink:

  • Segway túra a havas téli parkban;

  • Kerékpár túrák a parkban és a környéken;

  • Forralt borozás, sült gesztenye fogyasztása a teraszon;

  • Házi disznótoros készítése saját kezűleg;

  • Bográcsos ételek elkészítése helyben, akár főzőverseny téli ételekből;

  • Karácsonyi mézeskalács díszítés;

  • Harckocsizás, kiszabadulás egy igazi tengeralattjáróból vagy paintball a közeli Frontvonal Kalandparkban - mindez csak egy ugrásra Tőlünk.

Művészet: festői környezet, vászonra kívánkozó kastélyépület, romantikus hangulat és tökéletes elvonulási lehetőség- tökéletes hely egy tökéletes művészeti alkotás létrejöttéhez. Itt szárnyalhat a kreatív fantázia, és egy pár napos művészeti tábor végére csodák születhetnek….:-)

Újdonságunk: Rippl-Rónai Alkotónap a VillaBogartban!

Fessenek velünk egy Rippl-Rónai festményt az Alsóbogáti Festetics-Inkey Kastélyparkban!

A tökéletes helyszín adott, hiszen maga Rippl- Rónai 3 képet is készített ebben a parkban! Az Ő munkássága nyomán a Lazúr Műhely fantasztikus csapata vezeti kezünket és alkotunk egy-egy csodás képet. Előképzettség nem szükséges, jöhet bárki, akinek kedve van! Fantasztikus hangulat, gyönyörű, színesedő őszi környezet, egy szuper kép, melyet Ti magatok festettetek, kellhet ennél jobb kikapcsolódás egy szombati napra, amelyet egy egyedi szálláshelyen eltöltött éjszaka és egy szuper reggeli követ?

Jegyek és szállás még korlátozott számban elérhető! Szeretettel várjuk!

Időpont: 2019. október 19-20.

Részletekről érdeklődés az info@villabogart.hu e-mail címen.

Spiritualitás: szeretne kiszakadni a mindennapok rohanásából, kisimítani a zilált idegeket, elmélyülni a csendben és pár napig élvezni a birtok megmagyarázhatatlan békességét, spirituális kisugárzását és nyugalmát? A hely tökéletes helyszíne lehet jóga-és életmód táboroknak, ahol az embert körbeölelő természet végtelen ereje segít a testi-lelki egészség elérésében.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken:

VILLABOGArT - Festetics-Inkey Kastélypark

7443 Alsóbogát, Szabadság utca 4.

Tel: +36 30 613 8399

E-mail: info@villabogart.hu

Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyen nincs állandó 24 órás recepció, és a minimum foglalható szobamennyiség legkevesebb 3 szoba.

Háziállatokat csak rendezvények/esküvők alkalmával, előzetes egyeztetést követően fogadunk! Köszönjük megértésüket.

 

Események, Ajánlatok


Rólunk írták:

“Már többször jártunk baráti körben Alsóbogáton, a Villabogart Vendégházban és környékén. Az egész megmagyarázhatatlan nyugalmat sugároz.”

“Szuperül éreztük magunkat, azóta is emlegetjük:) Köszi, hogy ott lehettünk, remélem, meg találkozunk!”

“Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat, nehéz is volt másnap a munkába állás a jó kikapcsolódás és a friss levegő után! Még egyszer köszönjük a mindenre körültekintő gondoskodást és vendéglátást a szépséges Villabogartban! “

 UPC Magyarország Kft. két részlege

“Gyönyörű nyugodt környezet és figyelmes kiszolgálás biztosította, hogy egy kicsit kiszakadjunk az irodai mindennapokból. Fantasztikus élmény volt Segway túra közben hallgatni a békák koncertjét és csodálni a madarakat csónakázás közben. A Balaton és egyéb látnivalók közelsége egy igazán tartalmas kikapcsolodást biztosított az egész csapat számára.”

Carlson Wagonlit Travel Meetings & Events Kft.