Szálláshelyeink:

Valentin - napi akciónk: Jöjjön el hozzánk, ünnepelje nálunk az idei Valentin-napot, hátha itt lesz az esküvője is!

Amennyiben 2019. február 14-17 között nálunk ünnepelnek és esetleg a mi csodálatos helyszínünket választják életük Nagy Napja helyszínéül, a hétvége szállásköltségét az esküvő költségeibe beszámítjuk!

Kérjen ajánlatot az alábbi e-mail címen: info@villabogart.hu

Helló nyár! - Kiemelt ajánlatunk

A Villabogart, Maison Bogart Festetics Inkey Kastélypark részt vesz, a Magyar Turisztikai Ügynökség nagyszabású belföldi turizmus élénkítő programjában. A Helló nyár! program keretén belül próbáltunk olyan csomagajánlatot kialakítani, amely esetében nemcsak szálláshelyünket ismerhetik meg, de a környék érdekességeit, látványosságait, és kicsiny falunk látnivalóit is. Mindezt aktívan, akár kerékpárra, segwayre pattanva. Szálláshelyünk hisz abban, hogy néha, a teljes kikapcsolódás érdekében hátra kell hagyjuk a modern technikát, és élveznünk kell a természetet, a kézzel foghatatlan értékeket. Ezért nálunk nincs wifi, nincs tv, és olykor még a térerőt is hálóval kell fognunk :), de mindezt finoman ellensúlyozza a kerékpár és segway bérlés lehetősége, a társasjátékok, a nagy séták a madárcsicsergéstől hangos parkban, a csónakázás és fürdés a Bogart Tóban, a hajókázás a Desedán, és maga Somogy megye, karöltve az összes kincsével! Tehát útra fel, téged is vár Alsóbogáton a Villabogart, Maison Bogart, az igazán zavartalan kikapcsolódás!  

Helló nyár! - már vártunk nagyon :) 

Magashelyi Underground Kastélykoncert a Festetics-Inkey Kastélyparkban!

Időpont: 2018.06.15. Péntek,

Helyszín: 7443 Alsóbogát, Szabadság u.4

Kezdés 20.00 óra

 
32525873_10156206104265390_6714476996954423296_n.jpg
 
 
 
 
 
 

Események, Ajánlatok


“Már többször jártunk baráti körben Alsóbogáton, a Villabogart Vendégházban és környékén. Az egész megmagyarázhatatlan nyugalmat sugároz.”