Csodás Magyarország!

A VillaBogart- Maison Bogart- Festetics-Inkey Kastélypark örömmel vesz részt a Magyar Turisztikai Ügynökség “Csodás Magyarország”belföldi turisztikai forgalom élénkítő programjában.

Fedezzük fel Somogy különleges kincseit együtt!

“Csodás Magyarország” ajánlatunk:

  • Finomság bekészítése a szobába;

  • Visszatérő vendégeink részére a második alkalommal 5 % kedvezményt biztosítunk a szoba árából.

    Szeretettel látjuk!

Szász Endre Kastélymúzeum

Szász Endre Kastélymúzeum

A Szász Endre Kastélymúzeum Somogy megyében, Várdán található. Szász Endre egykori lakhelyén özvegye, Szászné Hajdu Katalin jóvoltából és a Szász Endre Életművét Gondozó Közhasznú Egyesület munkatársainak közreműködésével tekinthető meg a művész hagyatéka.

Read More

Évi szemével - Festetics-Inkey Kastély

 

 

Mai bejegyzésünkben ismét Évi képei közül válogattunk.

A fagyos márciust nagyon gyorsan el szeretnénk űzni, ezért a képeink, napsütéses időben születtek. :) A kastély jelenleg félig felújított állapotában álldogál, viszont nemsokára elindul a megújulás, megszépülés útján...de erről kicsit később. Addig is élvezzük ki ezt a nem mindennapi látványt :)

 
DSC_2155.jpg
IMG_20171224_092157.jpg
IMG_20171224_092708.jpg
IMG_20171224_092725.jpg
DSC_2158.jpg

Ha szerinted is tehetséges Évi, és szuper képeket készít, nyomj egy like-ot. :) 

Krisna-völgy, Somogyvámos

Krisna-völgy, Somogyvámos

Közép-Európa legnagyobb öko-közössége hazánkban, Somogyvámoson található, méghozzá egy  266 hektárnyi területen. Mindenki hallott már a Krisnáról, remélhetőleg a Krisna völgyről is, de higgyék el, ezt látni kell! Fantasztikus kultúra, hihetetlen megoldások, gyönyörű festések..és még sok más! A Krisna Völgy kihagyhatatlan egy program!

Read More

Zselici Csillagpark

6a589d49e919d0fd7f332199d930e10f.jpg

A Zselici Csillagpark felejthetetlen élményeket kínál minden látogató számára. A mesterséges fények hiánya, az alacsony szintű fényszennyezés miatt a csillagos égbolt olyan részleteit is láthatjuk szabad szemmel, amelyeket máshonnan lehetetlen megfigyelni.

Képek: Pinterest